mcnews

Meest uitgebreide nieuwswebsite

Nieuws

Een astroloog kan je veel over jezelf vertellen

Een astroloog gebruikt de tekens van de dierenriem om jouw toekomst en verleden te duiden. Hiervoor is het van belang dat je je exacte geboortedatum en -tijd doorgeeft. Aan de hand hiervan kan een dag- en maandhoroscoop gemaakt worden. Ook een online astroloog kan dit voor je doen. Je hoeft er niet perse voor op pad. Astrologie klinkt nogal zweverig en vaag, maar het gaat uit van de exacte berekening van de tekens van de dierenriem op de dag en tijd van jouw geboorte. Het is dus veel minder zweverig en vaag dan je zou denken. Door een astroloog in te schakelen, kun je veel duidelijkheid krijgen over jezelf. Bijvoorbeeld waarom je reageert zoals je doet of waarom je misschien blijft hangen in bepaalde gedragingen of denkwijzen.

Wat kun je met astrologie?

Je kunt jezelf beter leren begrijpen, maar dat kan ook voor anderen gelden. Een klein voorbeeld: je hoort ouders soms verzuchten dat ze graag een gebruiksaanwijzing bij hun kind hadden gekregen. Door een astroloog te vragen de geboortehoroscoop van je kind te laten uitrekenen, kan het zijn dat je je kind beter leert begrijpen. Want uit zo'n geboortehoroscoop kun je meer halen dan je zou verwachten.

Een astroloog is anders dan een medium of paragnost

Niks ten nadele van mediums of paragnosten, maar het kan zijn dat je je daar niet prettig bij voelt. Dat komt dan natuurlijk omdat wat zij te melden hebben ongrijpbaar lijkt. Een astroloog daarentegen baseert zijn of haar informatie op feiten. Wat je met de interpretatie daarvan doet, dat is helemaal aan jou. Je kunt enorm leunen op de maandhoroscoop of het loslaten en achteraf kijken of het overeenkwam. En geloof mij: dat komt overeen. Je kunt door middel van astrologie al van te voren weten welke dagen goed en welke dagen minder goed zullen zijn. Dat hoeft niet met je gezondheid of met de liefde te maken te hebben, maar kan ook met het leven in het algemeen overeenkomen.

Neem online contact op en laat het uitzoeken

Online contact zoeken is tegenwoordig heel gemakkelijk je hoeft er maar weinig moeite voor te doen en het is minder confronterend dan daadwerkelijk tegenover iemand gaan zitten. Dat wil niet zeggen dat de informatie minder accuraat zal zijn. Sterker nog, doordat jij alleen je gegevens doorgeeft, via chat of telefoon, kun je bijna geen indruk achterlaten die, onbewust, meegenomen kan worden in de horoscopen. Hierdoor zullen de horoscopen goed bij jou passen.

 

Geef een reactie

Thema door Anders Norén