mcnews

Meest uitgebreide nieuwswebsite

Nieuws

Een sfeervol huis met ledstrips

Verlichting creëert al snel sfeer in huis. Een paar jaar geleden zou je hiervoor niet per se ledstrips gebruiken, maar eerder een kaars of een mooie lamp. Dat komt omdat ledstrips jaren geleden zorgde voor een hele felle kleur en dit is nou net niet zo romantisch. De afgelopen jaren zijn ledstrips verder ontwikkeld en hebben nu een gemoedelijke sfeer. Gebruik daarom ledstrips in huis! Wil jij een ledstrip kopen maar weet je niet zo goed hoe je het kan gebruiken in huis? Lees dan verder in deze blog dan geven wij je een aantal tips. 

 

Ledstrips in de woonkamer

Ben jij op zoek naar een manier voor unieke verlichting in de woonkamer? Met ledstrips zit je goed. Vaak zijn ledstrips middels een afstand bedienbaar en kun jij precies zoveel licht instellen als je wilt. Een populaire plek voor ledstrips in de woonkamer is bijvoorbeeld rondom de tv of onder het tv kastje. Maar ook een schilderij waar jij trots op bent kun je omringen met ledstrips. Zo valt deze extra op en tevens geeft het een bijzonder gevoel. Of creëer een gezellige eethoek met dimbare ledstrips aan de muren. Ook tegen raamdecoraties of onder de vensterbank worden ledstrips steeds populairder. 

 

Een verlichte keuken met ledstrips

Breng jij graag uren door in de keuken? Nou dat mag dan wel in sfeer! Hang ledstrips onder de keukenkastjes en geef een excentriek en gezellig gevoel. Ze kunnen makkelijk achter randen worden weggewerkt en tegen het aanrecht. Misschien wil je wel extra licht in de keukenkastjes zodat je ook in de avond al je kookgerei kunt vinden. Ledstrips zijn super gemakkelijk te monteren in de keuken

 

Ledstrips in de slaapkamer

Ben jij benieuwd hoe je een romantische sfeer creëert in jouw slaapkamer? Waarschijnlijk zal je eerder denken aan kaarsjes en kleine lichtjes, maar een hypermoderne manier is natuurlijk door middel van ledstrips! Hang het tegen de wanden, bij het bed of onder het nachtkastje. Bovendien kun jij de ledstrips precies instellen naar hoe jij je voelt die dag. Mocht jij je op een donkere dag willen aankleden en heb je daarvoor extra licht nodig? Zet de ledstrips dan op een fellere stand! 

 

Creëer je droom trap met ledstrips

Maak ook je trap sfeervoller met ledstrips! Veel mensen proberen iets leuks van hun trap te maken door vele decoraties op te hangen. Het probleem hiervan is dat het al snel rommelig oogt. Wil jij toch wat meer sfeer oproepen maar tegelijkertijd een moderne en strakke trap behouden? Plak ledstrips onder iedere treden en creëer een droomtrap!

Geef een reactie

Thema door Anders Norén