mcnews

Meest uitgebreide nieuwswebsite

Nieuws

Hoe je veilig iets breekbaars kan versturen

Het is af en toe best lastig. Je moet iets breekbaars versturen naar een vriend of familie, en je hebt werkelijk geen flauw idee hoe je het moet doen. Het moet uiteraard niet breken onderweg, want dat is gewoon alleen maar zonde. Alleen in een envelop kan je het niet doen, dan breekt het altijd. Maar je kan het ook niet zomaar in een doos doen, dat is weer moeilijker versturen, en dan breekt het eigenlijk nog steeds altijd wel. Gelukkig zijn er tegenwoordig, zoals met de meeste dingen, een stuk meer opties die je kan nemen. Zo weet je zeker dat wat je ook moet versturen, het altijd veilig en in een stuk aan komt. Dus wat moet je nou gebruiken als jij iets breekbaars wilt versturen?

Luchtkussen enveloppen

Ik weet het, Het klinkt eigenlijk te gek voor woorden. Ik heb de naam ook niet verzonnen, maar dat doet er nu even niet toe. Luchtkussen enveloppen zijn namelijk ontzettend handig, en bijzonder makkelijk om dingen mee te versturen. Ze zijn namelijk vanaf de binnenkant bedekt met een soort luchtkussen (vandaar dus de naam), wat alle stoten tijdens het transport opvangt. En het mooie eraan, ze zijn ook niet veel groter dan een normale envelop. Ook zijn ze nog steeds erg licht, wat ook een stuk helpt met verzendkosten. Je kan het dus bijzonder makkelijk verzenden, zonder veel bijkomende kosten. Erg perfect dus als je iets kleins wilt sturen wat je graag heel wilt houden. Ik zou er trouwens nog steeds niet vanuit gaan dat er geen kans meer is dat het breekt, maar het is wel een stuk beter dan eerst. Maar complete garantie heb je uiteraard nooit.

Wikkel het stevig in een doos

Het is misschien niet de meest elegante en handige optie, maar het werkt wel. Als je een doos dicht inpakt, dat er geen beweegruimte meer in is, en dan je breekbare object er in stopt, zal het absoluut niet kapot gaan. Het is alleen niet de meest makkelijke of goedkope optie. Je moet namelijk eerst de hele doos zien te vullen, en ook op zo'n manier dat het goed werkt om stoten te kunnen opvangen. En daarna moet het nog verzonden worden. Omdat een doos natuurlijk een stuk groter is, en nu ook een stuk zwaarder met de opvulling die er in zit, zal je een stuk meer betalen in verzendkosten. Het kan op zich heel handig zijn, als je even ten einde raad bent, en gewoon dit pakket wilt versturen. maar er zijn wel betere oplossing die ik eerst zou proberen!

 

Geef een reactie

Thema door Anders Norén