Meest uitgebreide nieuwswebsite

Nieuws

Belangrijke zaken die je op vakantie niet moet vergeten

Transcend

Er zijn van die dingen die cruciaal zijn als je op reis gaat en toch kan het voorkomen dat je deze items vergeet in te pakken. In deze blog geeft ik een korte samenvatting van deze belangrijke items.

Telefoon en reisstekker

Allereerst kunnen wij natuurlijk niet meer zonder onze mobiele telefoon. Zodoende zou het toch zonde zijn als we de mobiele oplader vergeten. Natuurlijk kan je deze vaak op de bestemming ook kopen, maar dat kost weer geld en stress, iets wat je juist op vakantie niet wilt hebben. Bovendien is het ook belangrijk dat jouw stekker wel in het stopcontact op de bestemming past. Er zijn namelijk landen die andere aansluitingen hebben dan Nederland. Dit kan je oplossen door een reisstekker mee te nemen. Een reisstekker is een soort tussenstuk wat een overgang maakt tussen het stopcontact en jouw stekker. Doordat er veel verschillende aansluitingen zijn op de wereld kan je het beste een wereldstekker kopen, dan weet je zeker dat je overal op de wereld je telefoon kan opladen.

Geheugenkaart

Op vakantie ga je natuurlijk talloze foto’s maken. Hier moet echter wel ruimte voor zijn. Als je de foto’s maakt via de mobiele telefoon kan je een kleine geheugenkaart kopen om het geheugen van jouw mobiel te vergroten. Ga je echter voor de professionele foto’s van een fotocamera, dan heb je een geheugenkaart voor de camera nodig, zoals van Transcend.

Benodigdheden voor het zonnen

Met dat lekkere weer wil je natuurlijk wel kunnen zwemmen. Een bikini/zwembroek/badpak is hier wel voor nodig, vergeet deze dus zeker net in de koffer te gooien. Ook is het belangrijk om je huid te beschermen als je je badkleding draagt. Dit doe e uiteraard door zonnebrand te gebruiken. Je wilt immers niet in de avond als een kreeft in bed liggen en niet in slaap kunnen komen door de zware verbranding. Stel je bent licht verbrand is het natuurlijk belangrijk om je huid goed te hydrateren hierna, dus vergeet ook niet een after-sun mee te nemen. Zonnebrand en after-sun kan uiteraard ook op bestemming gekocht worden. Maar meestal zijn de prijzen voor dit soort artikelen bij zonbestemmingen veel hoger dan de prijzen in Nederland. Wees dus lief voor je portemonnee en koop deze al op voorhand. Voor vloeibare items als zonnebrand en after-sun kan het handig zijn om deze in een plastic tas te doen in de koffer. Dan wordt de kleding niet vies als deze tubes per ongeluk open zijn gegaan. Ook is het belangrijk om je ogen te beschermen tegen de zon. Vergeet dus ook niet om je zonnebril in te pakken.

Geef een reactie