Meest uitgebreide nieuwswebsite

Nieuws

De ultieme game ervaring

Gamen

Gamen, sommige haten het en sommige zijn er dagelijks mee bezig. Of je het nu leuk vindt of niet, er gaat ongelofelijk veel geld in om. Denk bijvoorbeeld aan de games zelf, de accessoires, spelcomputers, apparaten etc.. De Nederlandse game industrie had in 2017 een omvang van ruim 1 miljard Euro. Hierbij waren de traditionele videogames verantwoordelijk voor maar liefst meer dan de helft van dit bedrag. Nederland staat hierbij op de 14e plek qua videogameland. Dit komt onder andere doordat de Nederlandse consument graag online en digitaal bezig is. De nieuwste online spellen zijn dus erg interessant voor ons kikkerlandje! Om dit te ondersteunen, ben ik opzoek gegaan naar de leukste accessoires om de ultieme game ervaring te creëren.

Gaming toetsenbord

Een gaming toetsenbord verschilt van een normaal toetsenbord doordat het extra knoppen, een apart design en vaak leuke lichtjes heeft. De lay-out van de toetsen kan ook verschillen. Belangrijk is dat het toetsenbord goed voelt en reageert op jouw wensen. Er wordt onderscheid gemaakt tussen mechanische en niet-mechanische toetsenborden. Mechanische toetsenborden registeren sneller de toetsaanslagen, waardoor je sneller bent dan diegene waar je tegenspeelt. Ook zijn er membraan toetsenborden. Deze zijn relatief goedkoper, maar zijn daarentegen ook minder gevoelig voor de toetsaanslagen. Je kunt ook kiezen uit verschillende formaten. Dit heeft vooral te maken met of je het toetsenbord meeneemt naar andere gamers of thuis laat. Tegenwoordig zijn de meeste toetsenborden draadloos, zo ook de gaming toetsenborden. Dit geeft een mooi en strak beeld.

RTX 2080

De GeForce RTX 2080 is een videokaart dat er onder andere voor zorgt dat graphics enorm realistisch worden weergegeven, meer frames per seconde worden gehaald tijdens het gamen en de grafische prestaties worden verbeterd. Een videokaart is een interface tussen een computer en het beeldscherm. Met name onder de gamers is dit erg belangrijk. Een krachtige videokaart met goede 3D prestaties is erg belangrijk voor het échte gamegevoel. Bij de RTX2080 kun je zelfs de led verlichting instellen op jouw favoriete kleur. De RTX2080 ondersteunt NVIDIA SLI, waardoor je twee identieke kaarten samen kan laten werken voor nóg betere prestaties. Daarnaast heeft het een koelsysteem, waardoor de kaart nooit oververhit raakt. Een andere kaart die we aanraden is de MSI videokaart.

Beamer

Met zulke mooie weergaves van de game, wil je dit natuurlijk zo groot mogelijk op beeld hebben. Je hebt speciale game beamers, die ervoor zorgen dat de games met een Full HD resolutie worden weergegeven. Je kunt naast het gamen ook films of series weergeven. Vaak is het uitzoeken van de geschikte beamer niet lastig. Dit komt doordat de meeste beamers vaak de gewenste resolutie beiden. Houdt wel rekening met het licht in de omgeving en het contrast van de beamer. Dit zorgt namelijk de beste beleving en de mooiste, kleurige beelden.

Geef een reactie