Meest uitgebreide nieuwswebsite

Nieuws

Haarimplantatie in Turkije of in Nederland?

Als je last hebt van haar dat steeds dunner wordt of steeds meer uitvalt, kun je hulp goed gebruiken. Bij sommige mensen trekt de haarlijn steeds verder naar achteren en dit kan invloed hebben op het zelfvertrouwen. Je kunt hiervoor behandelt worden met een haartransplantatie. Je kunt dit op verschillende plekken doen. Zo kun je het onder andere laten doen in Turkije en Nederland, maar wat is nou het best? 

 

De kwaliteit van een haartransplantatie

Een haartransplantatie is niet iets wat je zomaar even snel laat doen. Je zal onder andere willen weten welke resultaten er behaald kunnen worden bij een haarkliniek in jouw situatie. De kwaliteit van de haarkliniek zal onderling verschillen en het is ook afhankelijk van jouw situatie. Daarnaast speelt voornamelijk de prijs/kwaliteit-verhouding hierin een belangrijke rol. Je wilt het liefst zo min mogelijk betalen voor het beste resultaat. In Nederland zal de gemiddelde prijs voor een haartransplantatie rond de 5000 euro liggen. Dit is een redelijk groot bedrag en ook niet voor iedereen betaalbaar. In turkije zul je een stuk minder geld kwijt zijn voor dezelfde operaties. Het is wel belangrijk om eerst goed de recensies en de kwaliteit van de haarkliniek te onderzoeken. Je wilt natuurlijk niet dat je straks met slechte resultaten komt te zitten. De Turkse haarklinieken moeten aan strenge wet- en regelgevingen voldoen. Hierdoor is het in Turkije vaak erg gewoon dat de specialisten een hoogwaardige constante kwaliteit leveren. Als je weinig baardgroei hebt is het daarom erg handig om een haarimplantatie Turkije te overwegen. 

 

De voor- en nazorg in Turkije ten opzichte van Nederland

Een erg bekend nadeel aan de haarklinieken in Turkije ten opzichte van Nederland is natuurlijk de afstand die je moet afleggen. Het is in Nederland vaak bijna twee keer zo duur als in Turkije. Dit komt voornamelijk doordat de loonkosten in Nederland een stuk hoger zijn dan bij Turkse ondernemingen. Echter zal het reizen naar Turkije ook wat kosten met zich meebrengen. Daarnaast zal je ook een stuk meer tijd kwijt zijn aan de operatie dan als je het gewoon in Nederland laat doen. Als je toch kiest voor een operatie in Turkije, kun je vaak wel het intakegesprek en de controles bij de nazorg in Nederland laten gebeuren. Op deze manier hoef je niet lang in Turkije te zitten en wordt het een stuk goedkoper. Je kunt als je toch liever in Turkije verblijft ook nazorg krijgen op locatie. Er zijn meerdere locaties in Turkije waar je nazorg kunt krijgen bij een Nederlandssprekende begeleiding. Het voordeel van Turkije is dat ze zich veel meer verdiept hebben in haartransplantatie. Je kunt hier gebruik maken van de beste apparatuur en laatste technieken. 

 

Geef een reactie