Meest uitgebreide nieuwswebsite

Nieuws

Is dit de nieuwste populairste vakantiebestemming in eigen land?

Transcend

Eén van de populairste vakantiebestemmingen in Zeeland is Burgh-Haamstede. Samen met Renesse vormt Burgh-Haamstede het toeristisch centrum van Schouwen-Duiveland. Met name de brede zandstranden zijn populair onder toeristen.

Fietsen in Burgh-Haamstede

Burgh-Haamstede staat naast haar strand bekend om haar grote ongerepte duingebied, waar schitterende fietstochten mogelijk zijn. De kustroutes brengen je via fraaie duinpartijen en rustige landweggetjes door gemoedelijke dorpen. De vele fietspaden zijn goed onderhouden en bieden een veilige fietsomgeving.

Een van de leukste fietstochten brengt je langs het schilderachtige polder- en duinlandschap van westelijk Schouwen-Duiveland. Zo fiets je bijvoorbeeld door het uitgestrekte natuurgebied de Zuidkust van Schouwen, door het grootste bos in Zeeland Boswachterij Westerschouwen, door duingebieden als De Meeuwenduinen en Verklikkerduinen en door het natuurgebied de Vroongronden tussen Burgh-Haamstede en Renesse.

Fietsverhuur Burgh-Haamstede

Je kunt je eigen fiets meenemen naar Burgh-Haamstede, maar je kunt er ook voor kiezen hier een fiets te huren. Vind je het onhandig om je eigen fiets mee te nemen of heb je geen goede fiets om lange afstanden mee te fietsen? Dan kun je er beter voor kiezen een fiets te huren.

Wie ontspannen zijn fietstocht wil beginnen brengt een bezoek aan Fietsverhuur Burgh-Haamstede. Hier staan de nieuwste elektrische fietsen klaar om één of meerdere dagen te huren. De elektrische huurfietsen van Fietsverhuur Burgh-Haamstede zijn goed onderhouden en voorzien van een sterke accu, waarmee fietstochten van 100 kilometer geen probleem is.

Op Schouwen-Duiveland is huren van een elektrische fiets misschien nog veel verstandiger dan in de rest van Nederland. Over het algemeen waait het in Zeeland namelijk altijd! Dat is fijn met de wind in de rug, maar minder prettig met tegenwind. De grote poldervlaktes en het duinlandschap maakt dat een fiets met elektrische trapondersteuning extra goed tot zijn recht komt. Reserveer je je fietsen online bij Fietsverhuur Burgh-Haamstede? Dan ben je verzekerd van een elektrische fiets als je aankomt in Burgh-Haamstede: de gereserveerde (elektrische) fiets staat dan voor je klaar. Pas dan kun je echt genieten van Schouwen-Duiveland!

 

Geef een reactie