Meest uitgebreide nieuwswebsite

Nieuws

Je MacBook batterij vervangen doe je niet even zelf

Werken met een MacBook is natuurlijk heel fijn. Maar wat nu als je MacBook niet meer lekker oplaadt? Als de batterij leegloopt waar je bij staat of als je je MacBook continu aan de oplader moet hebben? Dan schiet de MacBook zijn doel een beetje voorbij. Het hele idee achter een MacBook is dat je deze overal mee naartoe kunt nemen en zo overal kunt werken. Dat werkt een stuk minder gemakkelijk als je overal eerst op zoek moet naar een stopcontact. Misschien wordt het tijd voor een nieuwe batterij? Daar kan je MacBook enorm van opknappen. Zo'n MacBook batterij vervangen, dat doe je niet even zelf. Daar heb je professionals voor nodig. En die zijn er!

Laat je MacBook batterij vervangen door professionals

Zij hebben de juiste batterij op voorraad en ook nog eens de juiste gereedschappen bij de hand. Daarbij hebben ze veel ervaring en kunnen ze jouw MacBook batterij vervangen in een handomdraai. Dat gaat jou niet lukken. En je krijgt ook nog eens garantie op de reparatie én op de batterij. Als je de MacBook even naar Amsterdam brengt, dan heb je 'm, in de meeste gevallen, binnen 24 uur weer terug. Ben je niet in staat om naar Amsterdam te reizen? Dan kun je je MacBook verzekerd versturen. Ook dan wordt de MacBook batterij vervangen door professionals.

Ik weet niet wat er mis is met mijn MacBook

Maar hij werkt niet zoals hij dat eerder wel deed. Het aan- en uitzetten gaat lastig, het knopje blijft hangen, er knippert een lichtje. Het scherm gaat niet meer aan of uit… Kortom, ik weet niet zeker wat er gebeuren moet, maar zo gaat het niet langer. Dat je werkt op een MacBook wil nog niet zeggen dat je weet wat er mis is als deze niet meer naar behoren werkt. Je kunt daarom je MacBook verzekerd opsturen met een vraag om een diagnose. De diagnose kost € 29,95. Je weet dan precies wat er mis is en wat er moet gebeuren. Ook de kosten voor de reparatie krijg je dan te horen.

Een MacBook is een duur apparaat

Je wilt er dus zeker van zijn dat er geen eer meer aan te behalen valt voor je een nieuwe aanschaft. Door hulp van professionals in te roepen kan ook ouw MacBook in veel gevallen nog gerepareerd worden. Is dat niet het geval? Dan weet je dat je in ieder geval alles uit de kast hebt gehaald om een diagnose te krijgen.

Geef een reactie