Meest uitgebreide nieuwswebsite

Nieuws

Een pakket versturen naar Spanje is zó geregeld!

Een pakket versturen naar Spanje is zo geregeld. Of je nu een pakket wilt versturen naar de grote steden Madrid, Barcelona of Valencia, naar een dorpje in het achterland of naar één van de Canarische Eilanden, het kan allemaal. Gaat het om een lang pakket, een zwaar pakket, een pallet of een breekbaar pakket? Dat maakt allemaal niet uit. Een pakket versturen naar Spanje kan verschillende redenen hebben. Zo kan het zijn dat je kind daar een studie gaat volgen en nog voorraden nodig heeft of misschien zelfs meubels voor in het gehuurde appartement. Of je vrienden wonen al tijden in Spanje en hebben, door de hele corona-ellende, niet de mogelijkheid gehad om even terug te komen naar Nederland. Een pakket versturen naar Spanje kan veel vreugde opleveren.

Een pakket versturen naar Spanje regel je online

Wil je een pakket versturen naar Spanje? Dan hoef je er alleen maar voor te zorgen dat het pakket goed en stevig verpakt is. Je hoeft er niet mee naar een postkantoor of servicepunt. Het pakket wordt gewoon bij jou opgehaald. Daarna verlies je het geen seconde uit het oog: de track en trace is vanuit Nederland gewoon te volgen. Je kunt dus continu in de gaten houden hoe ver je pakket verwijderd is van de bestemming. Hierdoor kun je de ontvanger ook goed op de hoogte houden.

Ook zakelijke pakketten kun je versturen naar Spanje

Heb je een bedrijf en heeft een klant een bestelling bij je geplaatst? Ook dan kun je gewoon een pakket versturen naar Spanje. Sterker nog, je hebt geen abonnement nodig. Je regelt ieder pakket gemakkelijk en snel via de verzendtool. Je meldt het pakket daar aan én je berekent direct de kosten. Je kunt kiezen uit twee varianten voor het verzenden: snel of goedkoop. Het is dus maar net hoe belangrijk het is voor jouw klant om het pakket snel te ontvangen.

Verzend alles wat je wilt met de pakketdienst

Deze pakketdienst zegt dat ze alles verzenden, van envelop tot olifant. De mogelijkheden zijn dus onbeperkt. En, wat het extra gemakkelijk maakt om een pakket naar Spanje te versturen is dat je geen gedoe hebt met het invullen van douanepapieren. Spanje is, net als Nederland, onderdeel van de EU. Wil je een pakket naar buiten de EU versturen? Ook dat is mogelijk. Je kunt online en in de app alle benodigde informatie vinden voor het verzenden van pakketten naar bijna 200 (!) landen. Dat is wel zo gemakkelijk. 

Geef een reactie