Meest uitgebreide nieuwswebsite

Nieuws

Vakanties voor een tropische ervaring

Het is nog maar februari en de lente is nog maar amper begonnen. Toch kan ik niet wachten totdat het zomer is. Dan gaat de zomervakantie namelijk voor mij weer beginnen! Misschien voor jou ook? Daarom zal ik jou dit keer mijn favorieten voorleggen wat betreft een heerlijk tropische vakantie!

Hawaii

Hawaii staat natuurlijk onder andere bekend om haar palm- en kokosbomen en voor mij klinkt dit woord al enorm tropisch in de oren. Het is hier bijna altijd heerlijk weer en de stranden geven me het ideale gevoel van een zomervakantie! De surflessen daar zijn echt een aanrader. Ook snorkelen is niet ongewoon daar. Vraag, wanneer je op het strand zit, ook eens naar die heerlijke fruithapjes daar, zoals kokos, ananas, aardbeien en watermeloen. Ik krijg er gewoon dorst van! Houdt er trouwens wel rekening mee dat deze vakantie wat sporen achterlaat in de portemonnee…

Griekenland

Wil je eigenlijk toch liever in Europa blijven en hoeft het van jou niet zo bijzonder en ingewikkeld? Dan is Griekenland ook een uitstekend ontspanningsoord. De prachtige rotsachtige eilanden daar die worden omarmd door klotsende golven geven een fantastische zomergevoel. Thuiskomen met een lekker kleurtje is natuurlijk ook mooi meegenomen. Zorg daarom voor genoeg zonnebrandcrème en neem voldoende drinken wanneer je hier bent. Dit geld overigens ook voor de bovenstaande bestemming.

Spanje

Ga je liever voor een reisje waar je niet al teveel geld aan kwijt bent? Dan is Spanje denk ik een goede uitkomst voor jou! Spanje heeft veel te bieden op het gebied van cultuur tot aan lekker eten en zonnige stranden. Ook hier kan je snorkelen en surfen is hier tevens goed te doen! Als je het met het kiezen van een restaurant niet erg vindt dat bijna elk restaurant wel iets van vis of schaaldieren op het menu heeft, zit je hier goed!

Frankrijk

Frankrijk gaat voor veel mensen denk ik nooit vervelen! Het is redelijk dicht in de buurt van Nederland en heeft zowel stranden als grote wandelbossen met grote berggebieden. Al heb ik het hier over de zomer, Frankrijk heeft echt alles. Je kan hier namelijk prima skiën in de wintermaanden! Daarnaast kan je ook naar de wereldstad Parijs gaan en daar alle prachtige culturele plaatsen bezoeken! Het is nooit saai hier, dat kan ik je verzekeren! Wel vrees ik dat je wat aan je Franse taal moet gaan oefenen. Er zijn namelijk behoorlijk wat provinciale plaatsjes waar je gewoon Frans moet spreken.

Geef een reactie