Meest uitgebreide nieuwswebsite

Nieuws

Waar vind je een goedkope gietvloer?

Wil jij een groot oppervlak voorzien van een mooie gietvloer? Dan kan dit erg in prijs oplopen. Toch is een gietvloer het zeker waard om in te investeren. In deze blogpost lees je waarom dit zo is. Ook krijg je tips waar je je gietvloer voordelig kunt aanschaffen zonder dat je moet inleveren op kwaliteit. Ben jij benieuwd geworden? Lees dan snel deze blog!

Wat is een gietvloer precies?

Een gietvloer is een naadloze kunststof vloer. Het geeft je woning of andere ruimte dus gelijk een moderne en bovendien strakke uitstraling. De vloer wordt gegoten op de ondervloer en vervolgens afgewerkt met een lak of coating, zodat de vloer extra goed beschermd is tegen allerlei invloeden van buitenaf. Een gietvloer is leverbaar in twee materiaalsoorten, namelijk epoxy (EP) en polyurethaan (PU). Bovendien zijn gietvloeren verkrijgbaar in allerlei kleuren. Ga jij liever voor een neutrale kleur, zoals een gietvloer in betonlook? Of ga je voor een gezellig kleurtje om je ruimte op te vrolijken. Met een gietvloer kan het allemaal!

Wat heeft invloed op de prijs van je gietvloer?

De prijs van je gietvloer wordt bepaald door meerdere factoren. Onder andere van invloed is hoeveel voorbereidingen er door de werknemers getroffen moeten worden. Zij moeten de ruimte namelijk volledig leegmaken en zorgen dat de ondergrond goed vlak en schoon is. Ook speelt het mee welk materiaal je voor je gietvloer kiest en bijvoorbeeld welke kleur, etc. Verder is een groot onderdeel van de prijs de oppervlakte die bedekt moet worden. Wil jij alleen je woonkamer voorzien van een mooie gietvloer of neem jij andere delen van het huis gelijk mee? Wanneer je een groter project wilt uitvoeren is het vaak mogelijk om een korting te krijgen als klant. Wel zo fijn! Ook kun je online een offerte aanvragen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Let op kwaliteit bij de aanschaf van je PU gietvloer

Op zoek naar een goede partij voor het laten gieten van je vloer? Kijk eens bij gietvloeren van G-vloeren. Dit is een betrouwbaar bedrijf dat uitsluitend gebruik maakt van hoogwaardige materialen. Zo ben je verzekerd van een vloer die ook echt jarenlang mooi blijft. Zo zijn hun vloeren ook uv-bestendig, en verkleuren dus niet zomaar door de zon. Wel zo fijn wanneer jij veel licht in huis hebt. Ben jij woonachtig in regio Amsterdam? Neem dan eens een kijkje op www.amsterdam-gietvloer.nl. Ook zou je voor het bewonderen van alle opties eens langs kunnen gaan in een showroom. Laat je adviseren en inspireren en kom uit bij de beste gietvloer voor jouw woning!

Geef een reactie