Meest uitgebreide nieuwswebsite

Nieuws

Zo verhuis je spullen naar een hogere verdieping

Een verhuizing is energierovend en verloopt niet altijd even efficiënt. Het is vooral ook lastig om een verhuizing soepel te laten verlopen als je veel spullen naar een hogere verdieping moet sjouwen. Als je bijvoorbeeld in een appartement op de 3e verdieping woont, is het niet prettig om alle spullen via de trap naar boven te moeten tillen. Echter, met de juiste voorbereiding is ook een verhuizing naar een hogere verdieping kinderspel. In dit artikel geven we tips die je kunt gebruiken om materialen efficiënt naar boven te brengen.

 

Pak alles goed in

Als je gaat verhuizen is het zeer aan te raden om alle materialen van te voren goed in te plannen. Zorg ervoor dat je stevige dozen tot je beschikking hebt en berg breekbare spullen veilig op. Zo kun je bijvoorbeeld noppenfolie of ander opvulmateriaal gebruiken om de spullen veilig te houden. Naast het goed inpakken van breekbare spullen is het ook handig om al na te denken over wat je waar wilt hebben staan. Zet dit op de dozen en zorg ervoor dat alle materialen rechtstreeks op de juiste plek terecht komen. Mocht je zelf niet erg veel structuur hebben in je werkwijze, dan is het verstandig om een vriend of vriendin uit te nodigen die dit wel heeft.

Sjouw niet zelf alle materialen naar boven

Als je van jezelf weet dat je niet erg handig bent en de kans groot acht dat er spullen kapot gaan tijdens de verhuizing, dan doe je er goed aan om een verhuisbedrijf in te schakelen. Kies een bedrijf dat zorgvuldig te werk gaat en zorg dat je niet het risico loopt dat je zelf op moet draaien voor de schade die er ontstaat. Geef overigens wel van te voren aan dat je spullen naar een hogere verdieping moet sjouwen. Het kan namelijk zijn dat hier extra kosten voor in rekening worden gebracht. Het is dan ook niet prettig als je hier achteraf achter zou moeten komen.

Huur een verhuislift

Mocht je de verhuizing toch graag zelf willen doen, dan kan je er ook voor kiezen om een verhuislift te huren. Een verhuislift huren Amsterdam zorgt ervoor dat je sneller kunt werken, minder last van je lichaam krijgt en de kans kleiner is dat er materialen kapot gaan tijdens de verhuizing. Een verhuislift kun je in vrijwel elke stad huren. In grote steden als Amsterdam heb je overigens wel een ruimer aanbod dan in een stad als Arnhem. Dit omdat een verhuislift huren Den Haag onmisbaar is bij een verhuizing. 

Geef een reactie